2010 m. kovo 22 d., pirmadienis

2 darbas

Atlikus trijų bibliotekų, vienos lietuviškos ir dviejų užsienietiškų galima padarayti išvadą, kad tokiomis bibliotekomis naudotis nėra labai sunku, galima surasti ir užsisakyti knygą.

Nemokantiems anglų kalbos ar sunkiai ją suprantantiems, galima sėkimingai naršyti, versti tekstus į lietuvių, tai pat ir i daugelį kitų pagrindinių pasaulio kalbų gana sėkmingai suprantant pagrindinę mintį.

http://translate.google.com/#
http://vertimas.vdu.lt/twsas/
http://translate.eu/en/English-Lithuanian/



Norintiems surasti kokia nors vietovę, gatvę, pastatą Lietuvoje galima naudoti www.maps.lt .Norintiems surasti draugų užsienyje gatvę ar pastatą galima pasinaudoti http://maps.google.com/

























Pasinerk į internetinį gyvenimą ir bendrauk su žmonėmis iš viso pasauliu su second life, turintiems greitą internetą galima smagiai praleisti laiką, nors aš nerekomenduočiau, nes man second life pasirodė nuobodus ir pamirštas kūrėjų .

Ieškai informacijos ir bendraminčių prisijunk prie http://groups.google.com surask naudingos informacijos prisijunk prie grupės, kurių čia yra milijonai rasi sau tinkamą tikrai ir naudingos informacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą